Skip to content
Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies via: 06 12 72 73 84 of info@bouwkemper.nl

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw woning te verbouwen? Kemper Bouw staat voor u klaar met een breed aanbod aan diensten op het gebied van verbouw. Of u nu extra leefruimte nodig heeft, uw woning wilt aanpassen aan uw specifieke wensen of simpelweg de waarde van uw huis wilt verhogen, wij zijn er om u te helpen.

Dakopbouw 

Een dakopbouw kan een uitstekende oplossing zijn voor extra ruimte en meer licht in uw woning. Wij zorgen ervoor dat een dakopbouw naadloos aansluit bij de rest van uw woning en voldoet aan al uw wensen.

Draagmuur verwijderen 

Wilt u uw woning anders indelen en meer ruimte creëren? Het verwijderen van een draagmuur kan hierbij helpen. Kemper Bouw heeft de kennis en expertise in huis om dit op een veilige en professionele manier voor u te doen. We zorgen er uiteraard voor dat uw woning altijd stabiel en stevig blijft.

Indelen van andere ruimtes

Het indelen van andere ruimtes in uw woning kan ook een groot verschil maken. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om uw woning zo efficiënt mogelijk in te delen. Zo kunt u bijvoorbeeld een extra slaapkamer of een werkkamer creëren.

Aanbouw of uitbouw 

Als u behoefte heeft aan meer leefruimte, is een aanbouw of uitbouw een goede optie. Kemper Bouw heeft ruime ervaring met het bouwen van aanbouwen en uitbouwen op maat. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en de stijl van uw pand. Zo krijgt u een aanbouw of uitbouw die perfect aansluit op uw wensen.

Kemper Bouw staat voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Wij begeleiden u graag vanaf het eerste idee tot en met de oplevering van uw verbouwing. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van verbouw.

Back To Top
×