Skip to content
Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies via: 06 12 72 73 84 of info@bouwkemper.nl

Bent u op zoek naar een jong, enthousiast en vakkundig team voor uw bouwprojecten in de regio Sneek? Kemper Bouw is een bouwbedrijf gevestigd in Friesland en wij zijn uw partner voor onderhoud, verbouw, uitbouw, aanbouw, nieuwbouw en restauratie.

Ons ervaren team staat voor u klaar om de klus op een professionele wijze te klaren. Wij zijn trots op ons vakmanschap en zetten ons altijd volledig in om uw wensen te realiseren. Bij ons kunt u rekenen op topkwaliteit en uitstekende service.

Als bouwbedrijf in Sneek en de rest van Friesland zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse bouwprojecten. Of u nu een nieuwe badkamer wilt laten installeren, een dakkapel wilt laten plaatsen of uw woning compleet wilt verbouwen, wij hebben de kennis en ervaring in huis om dit op een professionele manier te realiseren.

Wij begrijpen dat het verbouwen van uw woning een ingrijpende beslissing is. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en luisteren wij graag naar uw wensen en ideeën. Zo kunnen wij uw project tot in detail uitvoeren en zorgen dat het aan al uw verwachtingen voldoet.

Bent u benieuwd naar wat Kemper Bouw als bouwbedrijf in Sneek en Friesland, voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op en dan denken wij graag met u mee!

Back To Top
×