Skip to content
Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies via: 06 12 72 73 84 of info@bouwkemper.nl

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het restaureren van oude panden? Kemper Bouw heeft de kennis en ervaring in huis om uw pand op een vakkundige manier te herstellen, met behoud van de oorspronkelijke uitstraling en sfeer door gebruik te maken van traditionele materialen en technieken.

Bij restauratie gaat het om meer dan alleen het herstellen van beschadigingen en gebreken. Het gaat om het in ere herstellen van de authentieke kenmerken van het pand, zodat de geschiedenis en de unieke uitstraling behouden blijven. Bij Kemper Bouw hebben we veel ervaring met restauratieprojecten en weten we hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen het behoud van de oorspronkelijke details en moderniteit.

Het restaureren van oude panden is een vak apart. Bij Kemper Bouw begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn trots op onze projecten waarbij we oude panden weer in ere hebben hersteld. Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat uw oude pand op een vakkundige manier kan restaureren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Back To Top
×