Skip to content
Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies via: 06 12 72 73 84 of info@bouwkemper.nl

Welkom bij Kemper Bouw, uw betrouwbare partner voor alle soorten onderhoud aan uw woning. Ons ervaren team staat klaar om uw gebouw te onderhouden en te verbeteren, zodat het er niet alleen beter uitziet, maar ook duurzamer wordt.

Gevelbekleding vervangen 

Is uw gevelbekleding verouderd of beschadigd? Dan kunt u bij ons terecht voor het vervangen van uw gevelbekleding. Wij bieden verschillende soorten bekleding aan, zoals keralit, houten gevelbekleding en trespa.

Dak onderhoud 

Een goed onderhouden dak is essentieel voor de bescherming van uw woning. Bij Kemper Bouw bieden we verschillende dak onderhoud diensten aan, zoals het vervangen van dakhout, goten, windveren, dakpannen en isolatie. Onze deskundige dakdekkers zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft en u droog en comfortabel blijft wonen.

Metselwerk 

Het metselwerk van uw pand kan na verloop van tijd beschadigd raken, waardoor uw woning er niet meer zo mooi uitziet. Kemper Bouw kan u helpen om uw metselwerk te vervangen of te herstellen en uw voegwerk te vernieuwen. Zo krijgt uw gebouw weer de uitstraling die het verdient.

Kozijnen 

Kemper Bouw kan uw oude houten kozijnen vervangen voor hoogwaardige kwalitatief kunststof kozijnen.

Badkamer

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Wij kunnen uw badkamer moderniseren en aanpassen aan uw wensen. Onze ervaren badkamerinstallateurs zorgen ervoor dat uw nieuwe badkamer niet alleen mooi, maar ook praktisch en functioneel is.

Vloeren 

Als u uw vloeren wilt vervangen, kunt u bij Kemper Bouw terecht voor verschillende opties. Wij bieden betonnen vloeren, schuimbetonvloeren en houten vloeren aan.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudsdiensten. Wij staan klaar om u te helpen bij het onderhouden en verbeteren van uw woning!

Back To Top
×