Skip to content
Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies via: 06 12 72 73 84 of info@bouwkemper.nl

Uitbouw van uw woning

Een uitbouw van een woning is de ideale manier om meer ruimte te creëren, zonder te moeten verhuizen. Met een uitbouw kunt u zowel ruimtes toevoegen als uitbreiden. Het doel van een uitbouw is het vergroten van uw huidige leefruimte. Wanneer u niet wilt verhuizen maar wel extra ruimte wilt creëren, is een uitbouw van uw woning dus dé oplossing.

De voordelen van een uitbouw 

Een uitbouw kan vele voordelen hebben. Zo zorgt een uitbouw van uw woning voor extra leefruimte. Deze ruimte kunt u gebruiken om bestaande kamers uit te breiden of ruimtes toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi kantoor, een speelkamer of een extra slaapkamer. Ook kan dit erg handig zijn wanneer uw levensomstandigheden veranderen, zoals bij een gezinsuitbreiding. Naast de extra ruimte zal uw woning ook meer waard worden. Een ruime woning kan een enorm pluspunt zijn wanneer u besluit uw woning te verkopen. Tot slot kan een uitbouw meer natuurlijk licht creëren wanneer u kiest voor bijvoorbeeld een uitbouw van glas, zoals een serre. Een uitbouw van uw woning kan dus een goede investering zijn.

Verschillende soorten uitbouw

Er zijn verschillende soorten uitbouw voor uw woning. We hebben enkele voorbeelden voor u op een rijtje gezet:

  • Serre
  • Keukenaanbouw
  • Garage-uitbreiding
  • Dakkapel

Al deze soorten uitbouw hebben hun eigen voordelen en kunnen worden aangepast naar uw persoonlijke wensen. Afhankelijk van het type uitbouw kan deze op verschillende plaatsen aan uw woning gemaakt worden. Wanneer u genoeg ruimte heeft kan een uitbouw aan de voorkant, zijkant, achterkant en op het dak geplaatst worden.

Maak kennis met Kemper Bouw 

Bij Kemper Bouw kunt u terecht voor al uw bouwwerkzaamheden. We werken geordend, opgeruimd en proberen de overlast voor u als klant zo veel mogelijk te beperken. Alle werkzaamheden worden vakkundig en netjes uitgevoerd. Wilt u meer informatie over een uitbouw voor uw woning of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Back To Top
×