Skip to content
Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies via: 06 12 72 73 84 of info@bouwkemper.nl

Serre aanbouw Friesland

Een serre aanbouw is de ideale manier om meer licht en ruimte te creëren in uw huis. Daarnaast biedt een serre aanbouw talloze designmogelijkheden. Van traditioneel tot modern, er is ontzettend veel mogelijk. Met een serre kunt u het hele jaar door van ‘buiten’ genieten. Kortom, een mooie investering voor uw huis. Bij Kemper Bouw helpen we u graag bij het realiseren van uw droomserre in Friesland.

Voordelen van een serre 

Een serre aanbouw kan ontzettend veel voordelen bieden. Zo is het een goede investering die zorgt voor zowel een verbeterde leefomgeving als een waardestijging van uw huis. We hebben enkele voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Uw huis wordt meer waard wegens extra leefruimte en licht
  • Een serre kan relatief snel gerealiseerd worden
  • U kunt uw serre volledig aanpassen aan uw wensen
  • Een serre zorgt voor extra licht in huis

Daarnaast kan een serre aanbouw ook voor een verbinding tussen huis en tuin zorgen. Open de deuren van uw serre en geniet van de natuur, ook bij slecht weer!

Geniet het hele jaar door van de natuur 

Wilt u tijdens koud en regenachtig weer toch van de natuur genieten? Met een serre aanbouw is dit mogelijk. Deze uitbreiding van uw huis zorgt ervoor dat u het prachtige uitzicht en de heerlijk frisse buitenlucht kunt ervaren, zonder last te hebben van het slechte weer. Een serre aanbouw biedt dan ook een unieke plek waar u heerlijk tot rust kunt komen. Zo kunt u iedere dag comfortabel genieten van het buitenleven, ongeacht het seizoen.

Maak kennis met Kemper Bouw 

Kemper Bouw is hét bouwbedrijf van Friesland. Voor vakkundige bouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Ons team van specialisten staat voor u klaar. Twijfelt u of een serre aanbouw iets voor u is of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Back To Top
×