Skip to content
Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies via: 06 12 72 73 84 of info@bouwkemper.nl

Huis verduurzamen advies van Kemper Bouw

Bent u van plan om uw huis te verduurzamen en bent u daarom op zoek naar huis verduurzamen advies? Bij Kemper Bouw kunt u terecht voor advies op maat. Onze experts hebben ruime ervaring op het gebied van duurzaam bouwen en kunnen u helpen bij zaken als isolatie, zonnepanelen, warmtepompen en energiezuinige installaties. We houden daarbij rekening met uw wensen, budget en de mogelijkheden van uw huis. Op deze manier kunt u op een efficiënte manier uw huis verduurzamen en bijdragen aan een beter milieu én lagere energiekosten.

 Waarom je huis verduurzamen? 

U kunt bij ons terecht voor huis verduurzamen advies omdat dit verschillende voordelen met zich meebrengt. Zo draagt u bij aan een beter milieu door minder energie te verbruiken en vermindert u de uitstoot van CO2. Bovendien leidt een duurzaam huis tot lagere energiekosten, wat op de lange termijn veel geld kan besparen.

Ook kan het verduurzamen van uw huis de waarde van uw woning verhogen. Het comfort van uw huis verbetert ook, omdat u beter beschermd bent tegen kou en hitte. Kortom, er zijn genoeg redenen om uw huis te verduurzamen en te

profiteren van de vele voordelen die hieraan verbonden zijn.

5 tips om je huis te verduurzamen 

Bent u van plan om uw huis te verduurzamen? Kemper Bouw geeft hier graag advies over, daarom hebben wij 5 tips voor u:

  1. Isoleer uw huis goed om warmte binnen te houden en energie te besparen.
  2. Installeer zonnepanelen om groene energie op te wekken en uw energierekening te verlagen.
  3. Vervang oude, energieverslindende apparaten door efficiënte, energiezuinige varianten.
  4. Verminder uw watergebruik door bijvoorbeeld waterbesparende douchekoppen en toiletten te installeren.
  5. Kies voor duurzame materialen bij verbouwingen of renovaties. Zoals hout uit verantwoord beheerde bossen of gerecyclede materialen. Op deze manier kun je op een efficiënte manier je huis verduurzamen.

Kemper Bouw verduurzaamt je huis

Bent u opzoek naar huis verduurzamen advies? Met onze ervaring en expertise op het gebied van duurzaam bouwen helpen wij hier graag bij. Bel ons gerust voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor meer informatie en een advies op maat.

Back To Top
×