Skip to content
Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies via: 06 12 72 73 84 of info@bouwkemper.nl

Bouwbedrijf Friesland 

Bent u opzoek naar een bouwbedrijf in Friesland? Bouwbedrijf Kemper Bouw, gevestigd in Sneek, is een betrouwbare partner voor diverse bouwdiensten. Ons team van jonge en enthousiaste professionals werkt aan verschillende bouw- en renovatieprojecten in Sneek en omgeving. Bij elk project staan wij garant voor kwaliteit en professionaliteit. Wij staan klaar om al uw bouwdromen waar te maken en werken graag met u samen.

Ervaren en gedreven bouwprofessionals 

Ons ervaren team van enthousiaste bouwprofessionals zijn gedreven aan het leveren van kwaliteit en vakmanschap bij elk project. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, renovatie of onderhoud, wij hebben de kennis en expertise om uw bouwvisie tot leven te brengen.

Wij zetten ons in voor kwaliteit, nauwkeurigheid en vakmanschap bij elk project. Met ons vakmanschap zorgen wij voor een resultaat dat aan uw verwachtingen zal

voldoen. Kortom, Kemper Bouw is het bouwbedrijf in Friesland waar u naar opzoek bent.

Nieuwbouw

Kemper Bouw is een bouwbedrijf is Friesland gespecialiseerd in verschillende nieuwbouw oplossingen. Denk hierbij aan de bouw van garages en nieuwbouwwoningen. Maar ook een het plaatsen van keukens en badkamers. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor interieur betimmering en het plaatsen van Velux kantelramen.

Wij streven ernaar om uw nieuwbouw- of inbouwproject tot in de puntjes perfect uit te voeren, bij elke stap van het bouwproces gaan wij zeer precies te werk.

Onderhoud en restauratie

Opzoek naar een bouwbedrijf in Friesland voor onderhoud- en restauratiewerkzaamheden? Dan helpen wij u graag verder. Of het nu gaat om het vervangen van dakgoten, het plaatsen van een dakkapel of andere werkzaamheden, ons team staat voor u klaar. Samen realiseren wij de gewenste klusresultaten in en rondom uw woning.

Kies voor Kemper Bouw als uw partner in de bouw 

Zoekt u een betrouwbaar bouwbedrijf in Sneek voor uw bouwproject? Zoek niet verder! Bij Kemper Bouw bent u aan het juiste adres. Ons ervaren team van enthousiaste professionals staat klaar om vrijwel elke klus te klaren, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud. Wij streven naar topkwaliteit en maken al uw bouwwensen werkelijkheid.

Bij Kemper Bouw denken wij graag met u mee over de gewenste bouwoplossingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Back To Top
×