Skip to content
Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies via: 06 12 72 73 84 of info@bouwkemper.nl

Aanbouw aan huis

Een aanbouw aan huis is een mooie manier om extra ruimte in uw huis te creëren. Van het uitbreiden van de keuken tot het toevoegen van een extra slaap- of werkkamer, alles is mogelijk. De ontwerpopties en bouwstappen voor de aanbouw worden met u doorgenomen om ervoor te zorgen dat u als tevreden klant de deur uit stapt.

De voordelen van een aanbouw aan huis   

Het creëren van een aanbouw aan huis heeft meerdere voordelen en kan daarom een mooie investering zijn. Wij hebben enkele voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Een aanbouw zorgt voor extra leefruimte
  • De waarde van het huis kan gaan stijgen
  • Een flexibel ontwerp

Door te zorgen voor extra leefruimte kunt u daarnaast ook besparen op verhuiskosten. Zo hoeft u niet te verhuizen maar kunt u uw huidige woning uitbreiden. Ook kan een aanbouw aan huis op maat gemaakt worden. Zo kunt u de stijl en het ontwerp kiezen wat bij u past.  

Het onderhouden van een aanbouw aan huis 

Regelmatig onderhoud van een aanbouw aan huis is cruciaal voor de levensduur en het voorkomen van problemen. Het omvat onder meer gevelreiniging, dak inspectie en vervanging van kapotte dakpannen. Controleer en repareer kozijnen en deuren en schilder deze indien nodig.

Het is aanbevolen om jaarlijks onderhoud uit te voeren en problemen snel aan te pakken om verdere schade te voorkomen. Goed onderhoud zorgt ervoor dat de aanbouw in goede conditie blijft en lang meegaat.

                                               

Bouwbedrijf Kemper Bouw 

Bent u opzoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Sneek voor een aanbouw aan huis? Zoek niet verder, Kemper Bouw bouwbedrijf biedt voor elke klus de gewenste oplossing. Ons ervaren team van professionals staat klaar om de klus te klaren, wij zijn van alle markten thuis. Wij streven naar topkwaliteit en maken al uw bouwwensen realistisch.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden wat betreft een aanbouw aan huis. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het vinden van de geschikte oplossing voor uw aanbouw.

Back To Top
×